Anbefalinger

Trine Schrøder

Mor til dreng på 2 år

Jeg kan varmt anbefale Familiespor v. Dorte Frederiksen. Jeg har haft en samtale med Dorte om måltiderne, som ofte er meget konfliktfyldte. Samtalen foregik i en tryg og varm atmosfære hvor Dorte med sit  empatiske og lyttende væsen, hjalp mig med at få øje på de ressourcer vi har som familie: hvornår det går godt og hvad det er der gør at det går godt. Med udgangspunkt i dette satte Dorte lys på nogle enkle greb vi kunne gøre derhjemme for at mindske konfliktniveauet ved måltiderne. 

Det har været en stor hjælp at få blik for familiens ressourcer og få konkrete råd så måltiderne er blevet et langt hyggeligere samlingspunkt i familien.


Martine Krantz 

Mor til to 

Ved at få rådgivning hos Dorte, kan jeg mærke, at jeg hurtigt sporer mig på de ting som er vigtige for mig i min relation til min familie. Hun er god til både at være nærværende og få mig til at føle mig godt tilpas. Hun giver mig plads til at fortælle og er virkelig god til at pejle sig ind på hvilke redskaber jeg har brug for i de situationer jeg kan stå fast i. I kender det sikkert alle de "gamle spor"  man så nemt ser, alt det gamle man gør. Så er det godt med en som kan vejlede og hjælpe mig ind på en ny, næsten bortgemt sti. Har du det sådan er det absolut værd at tage kontakt til Dorte. 

Anbefales virkelig!

Helle 

Mor til 2

Mit besøg hos Dorte fra Familiespor var en behagelig og tryg oplevelse, hvor der med god indsigt blev spurgt ind til problemet fra mange vinkler. Dorte fik øje på de faldgruber, vi ikke selv havde opdaget at vi var havnet i... Kan varmt anbefales.

Karin Sørensen

pædagog, Vesterleds Børnehus

Jeg kan klart anbefale Dortes online foredrag om overgangen fra børnehaven til SFO. Her fortæller Dorte på en humoristisk og jordnær måde om, hvilke helt naturlige bekymringer og udfordringer der kan være for både børn og forældre. Det hele er krydret med praktisk fortællinger fra den virkelig verden, som er med til at gøre foredraget mere levende. Undervejs kommer Dorte med gode råd til hvordan forældre på bedste vis kan hjælpe deres børn på vej.

Gitte Vebert Birk

Leder, Vesterleds Børnehus

Vi har haft glæde af, at gøre brug af Familiespor og Dorte Frederiksen. Vi fik glæde af at høre en professionel børnehaveklasseleder og familierådgivers tanker, ideer og indsigt i, hvordan vi alle professionelle som forældre, kan hjælpe vores børn videre fra institution til skole. Vi havde en online session, og det lykkes i høj grad for Dorte, at gøre det spændende og interessant at lytte med, hun kunne samtidig krydre det med lidt humor, som var genkendeligt for os alle. Jeg kan varmt anbefale Dorte Frederiksen, Familiespor, som giver en god indsigt i børns og familiers udfordringer og liv. Vi vil meget gerne bruge Dorte igen.