FAMILIERÅDGIVNING KØBENHAVN

Familierådgivning har særligt de sidste år vundet stort indpas i København! 

Som familierådgiver i København oplever jeg flere og flere forældre, der er nysgerrige, videbegærlige og gerne opsøger professionel råd og vejledning, hvis konflikterne i familien fylder mere end de burde.

Mange af de familier jeg møder har ofte prøvet at google sig til viden, har spurgt venner og familie til råds men føler stadig ikke helt, at de har fundet den løsning, der passer bedst til deres familie. 

I familierådgivningen får du en privat rådgivning, der er skræddersyet dig og din familie og som tager udgangspunkt i jeres familieliv.

Derudover får du både en faglig viden, en forståelse for hvorfor noget kan være udfordrende og ikke mindst konkrete værktøjer, der er nøje tilpasset til dig og din familie.

Overvejer du om familierådgivning, er det det rigtige valg for dig og din familie? Så se med her:

Vil du vide mere, kan du 

  • Læse mere om familierådgivning længere nede på siden. Her finder du bl.a. svar på hvor og hvordan en familierådgivning foregår, hvem der kan deltage i familierådgivningen og hvad koster det at få familierådgivning. 
  • Du er også meget velkommen til at skrive eller ringe til mig allerede i dag og bestille en tid til en uforpligtende samtale.

Ring på tlf. 22463318 eller udfyld kontaktformularen.


Familierådgivningens FAQ


Hvor og hvordan foregår en familierådgivning? 

Du kan vælge enten at mødes fysisk i min private praksis, der ligger i Brøndbyvester, Stor København. Se kort her.

Eller vi kan mødes til en online rådgivning. Ved en online rådgivning får du tilsendt et link, hvorefter du i ro og mag kan sidde hjemme med fødderne oppe i din sofa. Læs mere her. 

En familierådgivning varer typisk 60 - 90 minutter alt efter hvor mange, der skal deltage.  Men det aftaler vi altid forinden. 

Den første rådgivning er altid uden børn og dernæst aftaler vi hvad, der giver bedst mening for netop din familie. 


Hvad er familierådgivning? Er det noget for mig?  

Vidste du, at mange forældre kan være lidt tøvende med at søge familierådgivning... også i København?

De stiller sig selv spørgsmål som:

Er familierådgivning nu også noget for os? Er det ikke noget med en psykolog? Skal der så sidde én og finde alle vores fejl?

Min oplevelse er, at forældrene ofte er meget positive over, at familierådgivning er en meget konkret måde at arbejde på, samt at forældrene ofte oplever store forandringer ved små ændringer. Hvis du har lyst kan du læse mere om mine familiers udtalelser her.

I min rådgivning er jeg så heldig at møde mange forskellige skønne familier, børn og unge! Det er helt almindelige mennesker med helt almindelige familieproblemer. De har alle det til fælles, at de gerne vil have et bedre forhold til deres børn, forældre, klasse, venner, familie m.m.

Jeg har arbejdet med børn og unge, der havde det svært i deres klasse. Med forældre, der gerne ville hjælpe deres børn med trygt at falde i søvn om aftenen, med børn, der havde en så stærk vilje, at et nej førte til råb og gråd og med skønne mødre, der ikke følte sig helt tilpas i rollen som mor med lederkasketten på.

Helt almindelige familier, som nogle gange er kørt fast i det samme spor - altså sidder fast i de samme konflikter.

Problemerne kan være både store og små. Ofte er det de mindre problemer, der med tiden vokser sig store, hvis ikke du får hjælp til at løse dem. Så tøv ikke med at kontakte mig. Du kan bruge linket oppe på siden.


Hvad koster familierådgivning og hvordan ser et forløb ud? 

Jeg anbefaler oftest et forløb på 3-5 gange, hvor vi mødes enten i min praksis i Brøndbyvester, Stor København eller online. 

Ved at mødes flere gange, får du mulighed for både at blive fulgt tæt igennem et forløb, hvor vi sammen løbende kan justere, så jeg først slipper jer, når I mærker fremskridt. 

Du kan læse mere om priser her.